Zoekt nieuwe leden!
Zeeuws Vocaal Ensemble

Nieuwjaarsevenement

Het Nieuwjaarsevenement vindt plaats op zaterdag 20 januari in de Geerteskerk te Kloetinge tussen 15:30 en 18:00 uur en is gratis toegankelijk. Tijdens het Nieuwjaarsconcert hoort u het Zeeuws Vocaal Ensemble en het Ars Musica Orkest onder leiding van Patrick van der Linden. 

Het Nieuwjaarsevenement wordt in eerste instantie speciaal georganiseerd voor onze sponsoren & trouwe fans én hun (klein)kinderen. We willen hen op een muzikale wijze onze Nieuwjaarswensen overbrengen en bieden hen de gelegenheid om een uniek voorproefje en een toelichting te krijgen op onze uitvoeringen van de Hohe Messe. Daarnaast is het Nieuwjaarsevenement een feestelijke opening van ons jubileumjaar: het Zeeuws Vocaal Ensemble bestaat namelijk 30 jaar! 

Tijdens het Nieuwjaarsevenement zal dirigent Patrick van der Linden samen met het koor en orkest aan de hand van de uitvoering van enkele delen uit de Hohe Messe en delen uit Cantates die Bach eerder heeft geschreven, illustreren hoe Bach in de Hohe Messe soms eerdere muziek van hem heeft 'gerecycled'. Daarnaast zullen de kinderen tijdens dit concert actief betrokken worden en zullen ze samen met dirigent, koor en orkest iets instuderen. Meer verklappen we nog niet! 

Na afloop van het muzikale gedeelte, sluiten we de middag af met een hapje & drankje, gratis verzorgd door de leden van het Zeeuws Vocaal Ensemble. We hopen u te ontmoeten in de Geerteskerk in Kloetinge!

Tip: kom op tijd, want vol=vol!