Open repetitie

Na een periode van vakantie, willen we op maandag 30 augustus a.s. weer starten met een nieuw seizoen, waarin we prachtige muziek uit de barokperiode willen instuderen. Op het reportoire staan : De Mis in A, BWV 234 van J.S. Bach, Dixit Dominus in g van G.F. Händel, HWV 232, en het Miserere in e, van Domenico Scarlatti.

Lijkt het u leuk om eens een keer een repetitie van het Zeeuws Vocaal Ensemble mee te maken, dan bent u van harte uitgenodigd deze repetitie bij te wonen. Misschien kunnen we u enthousiast maken om lid te worden van het ensemble. We zijn vooral dringend op zoek naar tenoren en bassen!

We repeteren iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in de Mozeskerk te Kapelle-Biezelinge. Hartelijk welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *